ИЗБОРИ ЗАТВОР ШТИП

Почитувани колеги, во тек е електронско гласање за избор на претседател на ЗАТВОР ШТИП. Право на учество имаат сите членови од ЗАТВОР ШТИП. За да го остварите Вашето право на глас Ве молиме да ги следите следните чекори:

  1. Одберете еден од понудените одговори на листата
  2. Пополнете ги празнЕМБГ
  3. Штиклирајте го полето се согласувам мојот број од плата да се обработува за потребите на гласањето
  4. Стиснете на полето ГЛАСАМ.
  5. По успешното гласање ќе добиете порака ,,Ви благодариме за гласањето“ што значи дека успешно сте гласале.

*ОД ЕДЕН УРЕД МОЖЕ ДА СЕ ИЗВРШИ САМО ЕДНО ГЛАСАЊЕ!