ИЗБОРИ ЗАТВОР ИДРИЗОВО

Почитувани колеги, во тек е избор на претседател на Синдикална Организација Затвор Идризово. Право на учество имаат сите членови на НСП кои моментално се распоредени во организационите единици во Затвор Идризово. За да го остварите Вашето право на глас Ве молиме да ги следите следните чекори:

  1. Одберете еден од понудените кандидати на листата
  2. Пополнете ги празните полиња со Ваши податоци
  3. Штиклирајте го полето се согласувам мојот број од плата да се обработува за потребите на гласањето
  4. Стиснете на полето ГЛАСАМ.
  5. По успешното гласање ќе добиете порака ,,Ви благодариме за гласањето“ што значи дека успешно сте гласале.

*ОД ЕДЕН УРЕД МОЖЕ ДА СЕ ИЗВРШИ САМО ЕДНО ГЛАСАЊЕ!

  • Изборот ќе се одржи на 05.09.2020 година, со продолжено време од 07:00 до 21:00 часот поради спецификата на работното време во затворите.

*За евентуални технички проблеми при гласањето телефон за контакт 078/909-209