ИЗБОРИ ОЗОЛО

Почитувани колеги, во тек е електронско гласање за избор на претседател на ОЗОЛО. Право на учество имаат сите членови на ОЗОЛО. За да го остварите Вашето право на глас Ве молиме да ги следите следните чекори:

  1. Одберете еден од понудените одговори на листата
  2. Пополнете ги празните полиња со Ваши податоци
  3. Внесете го Вашиот код за гласање кој сте го добиле
  4. Штиклирајте го полето се согласувам,
  5. Стиснете на полето ГЛАСАМ.
  6. По успешното гласање ќе добиете порака ,,Ви благодариме за гласањето“ што значи дека успешно сте гласале.

*ОД ЕДЕН УРЕД МОЖЕ ДА СЕ ИЗВРШИ САМО ЕДНО ГЛАСАЊЕ!

TЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ ПРОБЛЕМИ СО ГЛАСАЊЕ 070/268-530