ИЗБОРИ КОМИСИЈА БР. 2

Почитувани колеги, во тек е електронско гласање за избор на претседател на КОМИСИЈА БР. 2. Право на учество имаат сите членови на претседателството. За да го остварите Вашето право на глас Ве молиме да ги следите следните чекори:

  1. Одберете еден од понудените одговори на листата
  2. Пополнете ги празните полиња со Ваши податоци
  3. Внесете го Вашиот број од плата (шестоцифрен код кој се наоѓа на задната страна од картичките за влез во МВР или на месечната листа од плата)
  4. Штиклирајте го полето се согласувам мојот број од плата да се обработува за потребите на гласањето
  5. Стиснете на полето ГЛАСАМ.
  6. По успешното гласање ќе добиете порака ,,Ви благодариме за гласањето“ што значи дека успешно сте гласале.

*ОД ЕДЕН УРЕД МОЖЕ ДА СЕ ИЗВРШИ САМО ЕДНО ГЛАСАЊЕ!

*За евентуални технички проблеми при гласањето телефон за контакт 078/909-209