Остварена средба со новиот технички Министер за внатрешни работи

January 10, 2020 Fester 0

Независниот Синдикат на Полицијата одржа средба со новиот технички Министер за Внатрешни Работи и раководството на Македонскиот Полициски Синдикат. Министерот Чулев истакна дека е свесен […]