НСП преку своите членови успешно преставен на спартан трката во Oberndorf, Tirol – Австрија

September 27, 2018 Fester 0

Независниот Синдикат на Полицијата, преку донација на опрема на своите членови Магдалена Гаврилова и Марија Гаврилова, успешно беше преставен на спартан трката во Oberndorf, Tirol – […]

НСАО бара плати од 20.000 денари!

August 12, 2018 Fester 0

Вработените во агенциското обезбедување бараат од агенциите доследно почитување на  работнички права, повисока плата, платена ноќна работа, празници, платено здравствено и пензиско осигурување и други […]

Официјално НСАО влегува под КСОМ

July 11, 2018 Fester 0

Независниот Синдикат на Агенциско Обезбедување на Имоти и Лица влегува во Конфедерацијата на Синдикални Организации на Македонија. Печатите се официјално предадени од страна на генералниот […]