Првомајски работнички марш

April 23, 2018 Fester 0

СТОП ЗА КРШЕЊЕ НА РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА! СТОП ЗА ИЗВРШИТЕЛИТЕ!Конфедерацијата на синдикалните организации на Македонија (КСОМ) ги повикува сите вработени во државниот и приватниот сектор да […]