Измени во законот за извршители

April 23, 2018 Fester 0

Измени во Законот за извршители со кои ќе се спречи граѓаните да плаќаат неколкукратно поголеми суми за ненамирени сметки, побара денеска Конфедерацијата на синдикалните организации на Македонија. Претседателот на КСОМ […]