Остварена средба со новиот технички Министер за внатрешни работи

January 10, 2020 Fester 0

Независниот Синдикат на Полицијата одржа средба со новиот технички Министер за Внатрешни Работи и раководството на Македонскиот Полициски Синдикат. Министерот Чулев истакна дека е свесен […]

НСП преку своите членови успешно преставен на спартан трката во Oberndorf, Tirol – Австрија

September 27, 2018 Fester 0

Независниот Синдикат на Полицијата, преку донација на опрема на своите членови Магдалена Гаврилова и Марија Гаврилова, успешно беше преставен на спартан трката во Oberndorf, Tirol – […]

Официјално НСАО влегува под КСОМ

July 11, 2018 Fester 0

Независниот Синдикат на Агенциско Обезбедување на Имоти и Лица влегува во Конфедерацијата на Синдикални Организации на Македонија. Печатите се официјално предадени од страна на генералниот […]