ИЗБОРИ АРМ РОО – „Јане Сандански“ – Штип

Почитувани колеги, во тек е електронско гласање за избор на претседател на РОО – „Јане Сандански“ – Штип. Право на учество имаат сите членови од РОО – „Јане Сандански“ – Штип. За да го остварите Вашето право на глас Ве молиме да ги следите следните чекори:

  1. Одберете еден од понудените одговори на листата
  2. Пополнете ги празните полиња со Ваши податоци
  3. Внесете го Вашиот ЕМБГ
  4. Штиклирајте го полето се согласувам мојот ЕМБГ да се обработува за потребите на гласањето
  5. Стиснете на полето ГЛАСАМ.
  6. По успешното гласање ќе добиете порака ,,Ви благодариме за гласањето“ што значи дека успешно сте гласале.

*ОД ЕДЕН УРЕД МОЖЕ ДА СЕ ИЗВРШИ САМО ЕДНО ГЛАСАЊЕ!