НСП преку своите членови успешно преставен на спартан трката во Oberndorf, Tirol – Австрија

Независниот Синдикат на Полицијата, преку донација на опрема на своите членови Магдалена Гаврилова и Марија Гаврилова, успешно беше преставен на спартан трката во Oberndorf, Tirol – Австрија. Им честитаме на девојките за учеството и им посакуваме уште многу спортски успеси. НСП и КСОМ секогаш ќе бидат тука да дадат подршка за секој член и во секоја област.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*