Независен Синдикат на Пожарна Прилеп оствари средба со градоначалникот

На 10.09.2018 година остварена е средба со Градоначалникот на Општина Прилеп, д-р Илија Јовановски, со цел решавање на наталожените проблеми на припадниците на ТППЕ Прилеп. Договорено е формирање на мешовита Комисија со преставници од Општина Прилеп и Независен Синдикат на Пожарна Прилеп. На состанокот беа присутни Претседателот на синдикат, Претседателот на С.О. регионалниот Синдикален преставник, Командир и зам. Командир на ТППЕ Прилеп.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*