НСП преку своите членови успешно преставен на спартан трката во Oberndorf, Tirol – Австрија

September 27, 2018 Fester 0

Независниот Синдикат на Полицијата, преку донација на опрема на своите членови Магдалена Гаврилова и Марија Гаврилова, успешно беше преставен на спартан трката во Oberndorf, Tirol – […]