НСАО бара плати од 20.000 денари!

August 12, 2018 Fester 0

Вработените во агенциското обезбедување бараат од агенциите доследно почитување на  работнички права, повисока плата, платена ноќна работа, празници, платено здравствено и пензиско осигурување и други […]