Официјално НСАО влегува под КСОМ

Независниот Синдикат на Агенциско Обезбедување на Имоти и Лица влегува во Конфедерацијата на Синдикални Организации на Македонија. Печатите се официјално предадени од страна на генералниот синдикален координатор Гоце Делчев – Тодев на претседателот на НСАО Ацa Јаневски кој вети заедничка борба за минимална плата од 20.000 денари за вработените во агенциите за обезбедување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*