Официјално НСАО влегува под КСОМ

July 11, 2018 Fester 0

Независниот Синдикат на Агенциско Обезбедување на Имоти и Лица влегува во Конфедерацијата на Синдикални Организации на Македонија. Печатите се официјално предадени од страна на генералниот […]