Синдикални затворски игри во организација на НСП

На 3 јуни 2018 година, во Прилеп, во салата на Економското училиште „Кузман Јосифовски Питу“ се одржаа првите Синдикални затворски игри. Игрите беа во организација на Независниот синдикат на полицијата, со организатор претседател на затворска полиција, Сашо Гулески. Како учесници, присуствуваа синдикалните организации на ПС Прилеп, Затвор Прилеп, Затвор Скопје и Агенција МК Прилеп.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*