Делчев Тодев: Состојбата со работничките права никогаш не била толку катастрофална!

Тема: На пикник или на протест за први мај?
Дебатираат:
Гоце Делчев Тодев, КСОМ
Пецо Грујовски, УПОЗ
Здравко Савески, Левица

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*