ИЗБОРИ СП ПС СТРУМИЦА

Почитувани колеги, во тек е избор на претседател на Синдикална Подружница ПС СТРУМИЦА. Право на учество имаат сите членови на НСП кои моментално се распоредени во организационите единици во ПС СТРУМИЦА. За да го остварите Вашето право на глас Ве молиме да ги следите следните чекори:

  1. Одберете еден од понудените кандидати на листата
  2. Пополнете ги празните полиња со Ваши податоци (бројот од плата е шестоцифрен код што може да го најдете на Вашите листи од плата)
  3. Штиклирајте го полето се согласувам мојот број од плата да се обработува за потребите на гласањето
  4. Стиснете на полето ГЛАСАМ.
  5. По успешното гласање ќе добиете порака ,,Ви благодариме за гласањето“ што значи дека успешно сте гласале.

*ОД ЕДЕН УРЕД МОЖЕ ДА СЕ ИЗВРШИ САМО ЕДНО ГЛАСАЊЕ!

*За евентуални технички проблеми при гласањето телефон за контакт 078/909-209